dete

Otvori novu diskusiju   Odgovori na temu    Radio Svastara & Astrosvastara Forum Indeks :: ASTROMEDICINA
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
adriatika
Kadet Clan
Kadet Clan

Član od: 15 Feb 2006
Komentari: 13
Mjesto: beograd

KomentarUpisano: Thu Mar 02, 2006 5:53 pm    Naslov komentara: dete Citiraj ovaj komentar

ako neko ima probleme sa trudnocom, kako se to moze videti u horoskopu?u kojoj kuci? Question
sanjiva
Moderator
Moderator

Član od: 11 Feb 2006
Komentari: 332
Mjesto: Beograd

KomentarUpisano: Thu Mar 02, 2006 6:21 pm    Naslov komentara: Re: dete Citiraj ovaj komentar

adriatika (citat):
ako neko ima probleme sa trudnocom, kako se to moze videti u horoskopu?u kojoj kuci? Question

Po teoriji Svetlane Panjkovic (provereno dobra teorija) prva trudnoca, bilo da je dete izneseno, da je doslo do slucajnog ili namernog prekida trudnoce, predstavljena je osmom kucom, druga desetom, treca dvanaestom itd. Problemi sa trudnocom se mogu videti preko polozaja vladalaca, npr. ako je prva trudnoca, osme kuce, aspekata koji taj vladalac pravi sa ostalim planetama, preko planeta u osmoj kuci i vrha osme kuce odnosno znaka u kome se osma kuca nalazi. Cak se moze videti kakav ce biti ili je bio porodjaj ako gledamo kraj osme kuce, odnosno vrh devete. U topiku o udzbenicima na forumu mozes videti nesto vise o knjizi Svetlane Panjkovic.
Generalno, decu predstavlja peto polje, pa od znaka u kome je i planeta u tom polju se mogu videti predispozicije o lakoci ili tezini dobijanja dece, eventualnih pobacaja, nekad i broj dece, odnos prema njima itd.
Prilozi kartu pa ce nam biti jasniji tvoj problem.
adriatika
Kadet Clan
Kadet Clan

KomentarUpisano: Fri Mar 03, 2006 7:43 pm    Naslov komentara: deca Citiraj ovaj komentar

hvala na odgovoru.
dobila sam link sa natalnom kartom.valja se tu mogu videti problemi
sa trudnocama

http://www.astrosvastara.com/natalnekarte/02/jadranka.gif
dada
Novalija
Novalija

Član od: 02 Mar 2006
Komentari: 1

KomentarUpisano: Thu Mar 09, 2006 12:57 pm    Naslov komentara: sta je vazno u muskom horoskopu? Citiraj ovaj komentar

Pozdrav svima ovo je moj prvi post.

Zelela bih da pitam sta u muskom horoskopu posmatramo kad zelimo da vidimo plodnost muskarca (kao sto u zenskom posmatramo polozaj venere). I da li jos nesto osim 5 kuce, polozaja vladara 5 kuce, blizanaca i merkura (deca) moze opisati decu u muskom horoskopu.
Da li postoji nesto u muskom horoskopu sto moze da ojaca i nadjaca slab zenski horoskop u pogledu dece i trudnoce uopste?
adriatika
Kadet Clan
Kadet Clan

KomentarUpisano: Sun Mar 19, 2006 7:38 pm    Naslov komentara: dete Citiraj ovaj komentar

Crying or Very sad mogu li uskoro ocekivati nekoi odgovor na moju natalnu kartu.prilicno sam zabrinuta a niko mi ne odgovara.
duhesa
Moderator
Moderator

Član od: 19 Oct 2005
Komentari: 191

KomentarUpisano: Tue Apr 04, 2006 8:26 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Ne bih da budem gruba,jer pitanje koje postavljas je vrlo osetljivo i razumem tvoju zabrinutost, ali kako bi bilo da malo prelistas forum,procitas silna obavestenja, pravila i uputstva za "rukovanje" ovim forumom?
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
inventivna
Novalija
Novalija

Član od: 10 Oct 2006
Komentari: 4

KomentarUpisano: Wed Oct 11, 2006 5:00 pm    Naslov komentara: Nova sam, i također imam ovaj problem Citiraj ovaj komentar

Pozdrav svima! Odličan forum, kao i poučan.
Naime, već imam vanbračno djete, ali sam se udala po prvi puta 2005. god. Sa ovim muškarcem imam problema u začeću. Nismo još ozbiljno pristupili pretragama, ali za početak znamo da mu je oslabljena sperma. Samo mislim da su i moje planete zaslužne za trudnoću pobjegle. Priložit ću i ja svoju, pa se nadam da će poslužiti moderatorici da je uzme za primjer, bar u nečemu.
Pokaži ranije komentare:   
Otvori novu diskusiju   Odgovori na temu    Radio Svastara & Astrosvastara Forum Indeks :: ASTROMEDICINA Vremenska zona: CET (Evropa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete ostavljati nove komentare u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
Ne možete prepraviti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite komentare u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma