| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
adriatika Kadet Clan

Član od: 15 Feb 2006 Komentari: 13 Mjesto: beograd
|
Upisano: Thu Mar 02, 2006 5:53 pm Naslov komentara: dete |
|
|
ako neko ima probleme sa trudnocom, kako se to moze videti u horoskopu?u kojoj kuci?  _________________ mala |
|
| Na vrh |
|
 |
sanjiva Moderator

Član od: 11 Feb 2006 Komentari: 332 Mjesto: Beograd
|
Upisano: Thu Mar 02, 2006 6:21 pm Naslov komentara: Re: dete |
|
|
| adriatika (citat): | ako neko ima probleme sa trudnocom, kako se to moze videti u horoskopu?u kojoj kuci?  |
Po teoriji Svetlane Panjkovic (provereno dobra teorija) prva trudnoca, bilo da je dete izneseno, da je doslo do slucajnog ili namernog prekida trudnoce, predstavljena je osmom kucom, druga desetom, treca dvanaestom itd. Problemi sa trudnocom se mogu videti preko polozaja vladalaca, npr. ako je prva trudnoca, osme kuce, aspekata koji taj vladalac pravi sa ostalim planetama, preko planeta u osmoj kuci i vrha osme kuce odnosno znaka u kome se osma kuca nalazi. Cak se moze videti kakav ce biti ili je bio porodjaj ako gledamo kraj osme kuce, odnosno vrh devete. U topiku o udzbenicima na forumu mozes videti nesto vise o knjizi Svetlane Panjkovic.
Generalno, decu predstavlja peto polje, pa od znaka u kome je i planeta u tom polju se mogu videti predispozicije o lakoci ili tezini dobijanja dece, eventualnih pobacaja, nekad i broj dece, odnos prema njima itd.
Prilozi kartu pa ce nam biti jasniji tvoj problem. _________________ http://www.astrosvastara.com/natalnekarte/02/sanjiva.gif |
|
| Na vrh |
|
 |
adriatika Kadet Clan

|
|
| Na vrh |
|
 |
dada Novalija

Član od: 02 Mar 2006 Komentari: 1 Mjesto: beograd
|
Upisano: Thu Mar 09, 2006 12:57 pm Naslov komentara: sta je vazno u muskom horoskopu? |
|
|
Pozdrav svima ovo je moj prvi post.
Zelela bih da pitam sta u muskom horoskopu posmatramo kad zelimo da vidimo plodnost muskarca (kao sto u zenskom posmatramo polozaj venere). I da li jos nesto osim 5 kuce, polozaja vladara 5 kuce, blizanaca i merkura (deca) moze opisati decu u muskom horoskopu.
Da li postoji nesto u muskom horoskopu sto moze da ojaca i nadjaca slab zenski horoskop u pogledu dece i trudnoce uopste? _________________ http://www.astrosvastara.com/natalnekarte/02/dada.gif |
|
| Na vrh |
|
 |
adriatika Kadet Clan

|
Upisano: Sun Mar 19, 2006 7:38 pm Naslov komentara: dete |
|
|
mogu li uskoro ocekivati nekoi odgovor na moju natalnu kartu.prilicno sam zabrinuta a niko mi ne odgovara. _________________ mala |
|
| Na vrh |
|
 |
duhesa Moderator

Član od: 19 Oct 2005 Komentari: 191
|
|
| Na vrh |
|
 |
inventivna Novalija

Član od: 10 Oct 2006 Komentari: 4
|
Upisano: Wed Oct 11, 2006 5:00 pm Naslov komentara: Nova sam, i također imam ovaj problem |
|
|
Pozdrav svima! Odličan forum, kao i poučan.
Naime, već imam vanbračno djete, ali sam se udala po prvi puta 2005. god. Sa ovim muškarcem imam problema u začeću. Nismo još ozbiljno pristupili pretragama, ali za početak znamo da mu je oslabljena sperma. Samo mislim da su i moje planete zaslužne za trudnoću pobjegle. Priložit ću i ja svoju, pa se nadam da će poslužiti moderatorici da je uzme za primjer, bar u nečemu. _________________ Inventivna |
|
| Na vrh |
|
 |
|