Momcilo i Vanzemaljci

Otvori novu diskusiju   Odgovori na temu    Radio Svastara & Astrosvastara Forum Indeks :: INTERESANTNI LJUDI I DOGADJAJI
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
nikola
Moderator
Moderator

Član od: 31 Jan 2006
Komentari: 1719
Mjesto: beograd

KomentarUpisano: Tue Sep 30, 2008 2:49 am    Naslov komentara: Momcilo i Vanzemaljci Citiraj ovaj komentar

Interesantan tekst o nasem coveku iz Johanesburga koji je bezbroj puta video i komunicirao sa Vanzemaljcima (danasnje Vecernje Novosti):

"OVIH dana u Johansebrugu je izašlo iz štampe 12. izdanje knjige “Čovek koji poziva NLO”, čiji je autor naš čovek Momčilo Radovanović. Knjigu je kao i pre tri godine, kada je bila njena prva promocija, pratila velika televizijska kampanja. Jer, ovaj 55-godišnji dizajner je u Južnoafričkoj Republici vodeća medijska atrakcija.

“Vanzemaljci na jugu Afrike posećuju jednog Srbina”, pisale su afričke novine, dok Evropljani i Amerikanci masovno kupuju video-snimke Radovanovićevih susreta sa NLO.

- Lično sam 39 puta video svemirce, šest puta ih telepatski pozvao, a 173 puta sam video svetla njihovih letelica. Posle 25 godina kako mi se to dešava, svet je uveren da je to moguće. Američki institut “Džon E. Mek” za psihologiju snimio je tročasovni dokumentarni film o mojim susretima za vanzemaljcima - otkriva nam Momčilo Radovanović, inženjer, poreklom iz Sarajeva.

Priča nam još on kako će TV Nacionalna geografija prikazati film o njemu, kao i da ga je Južnoafrički institut za film i video angažovao, da kao producent razgovara sa Emirom Kusturicom o mogućnosti snimanja igranog film o Srbinu koji komunicira sa bićima iz kosmosa.

Rođen je u glavnom gradu BiH 26. februara 1954. godine. U njemu je završio Mašinsko-tehničku školu, započeo studije mašinstva i ekonomije, a diplomirao u dalekom Johanesburgu. Kada je napustio eks-Jugoslaviju 4. februara 1992. godine, Momčilo je u Vogošći ostavio porodičnu kuću na tri sprata, kafić, roditelje i prijatelje...
Prvi put NLO je Radovanović ugledao pre 25 godina 1983. godine u Sarajevu……"

Prirodno, rodjen je u znaku koji vlada kosmosom i astroloski simbolise Vanzemaljce--u znaku Riba...u tom znaku ima Sunce, MERKUR--komunikacija, i Veneru...
Merkur (knjiga)je u kvadratu sa Jupiterom u znaku Blizanaca, pa je njegova knjiga imala, do sada 12 izdanja...
Lep primer kako kvadrat nije (samo) los aspekt...(kako se uobicajeno misli)

Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
strelica_
Pocasni Clan
Pocasni Clan

Član od: 28 Feb 2006
Komentari: 875
Mjesto: Bg

KomentarUpisano: Tue Sep 30, 2008 11:33 am    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Zanimljvo je....

Da su sve vecine tvoje planete u Ribi(umesto Vodoliji), komunicirao bi sa vanzemljacima. Umesto toga, postao si astrolog zahvaljujuci Vodoliji. Smile
Na vrh
nikola
Moderator
Moderator

KomentarUpisano: Tue Sep 30, 2008 12:32 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Ma zamisli, imao sam TRIP pre dva meseca u vezi vanzemaljaca...negde posle ponoci svratih u jedan kafic ODMAH IZA HRAMA SVETOG SAVE (Neptun-Ribe), gde su svi naduvani (osoblje, gazda, gosti...opet uticaj Neptuna-Ribe), gde se diluje droga (Neptun-Ribe) i gde sam ja UTRIPOVAO (nisam bio drogiran--ne koristim to (marihuana-hasis) vec preko 23 godine)
DA SU U KAFICU VANZEMALJCI...to mi se desilo prvi put u zivotu da tripujem tako nesto...podznak device me je oduvek drzao SVESNIM okoline i stvarnosti, nikad nisam nista u zivotu umislio
Bio sam u to UBEDJEN...i dan danas sam ubedjen da tu dolaze vanzemaljci...
Jednostavno sam video 7-8 ljudi (sto je mnogo) ISTE i CUDNE FIZIONOMIJE, iste i vrlo cudne gradje glave i lica...prvo sam pomislio da su rod, iz iste familije, a onda sam shvatio da je to nemoguce...A citam skoro nesto o cuvenoj prorocici Baba Vangi gde ona tvrdi da ONI zive medju nama...
Inace u taj kafic dolaze fakultetski obrazovani ljudi, umetnici, cak jedan jako poznat pisac--bio je i do skora ambasador nase zemlje...
Jako interesantna atmosfera, gde se srecem sa drugarom iz gimnazije i gde se zezamo kao u gimnaziskim danima...

nikola: komentar modifikovan dana: Tue Sep 30, 2008 11:05 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Na vrh
marina g
Moderator
Moderator

Član od: 13 Mar 2006
Komentari: 330
Mjesto: Novi Sad

KomentarUpisano: Tue Sep 30, 2008 12:54 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Hi hi hi Nikola, jesi li ti cuo za pasivno pusenje? Ono, kazu strucnjaci jace od onog stvarnog Very Happy
A posto su ribe i neptun u pitanju - mozda su to neki spijuni maskirali pod vanzemaljaca - a posto nemaju neku narocitu mastu - u sto drugo nego u vanzemaljaca Wink Very Happy
strelica_
Pocasni Clan
Pocasni Clan

Član od: 28 Feb 2006
Komentari: 875
Mjesto: Bg

KomentarUpisano: Tue Sep 30, 2008 4:58 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

@Nikola
Pazi sta pises, mozda te policija iili spijunaza prisluskava zbog kafica gde diluje drogu. Ko zna. Smile
Znaci, da vanzemljaci izlaze kasno jer im je lakse da budu neprimeceni... Verovatno je tako. Smile

Medjutim...
koliko secam, pre 12-14 god sam procitala jedan citat o Sibiru, nas stari mudrac(nije medju zivima) je rekao da je nekad ziveo silan narod, pa vanzemljaci posecuju tamo. Nije rekao zasto je sibirski narod nestao, pa ne znam zbog cega...
Na vrh
nikola
Moderator
Moderator

KomentarUpisano: Tue Sep 30, 2008 7:44 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Pa sa Neptunom (spijuniranje) u trecem polju (telefoni, mejlovi, razna pisanija..) "ne verujem" da me prisluskuju... Very Happy
U demokratskim drustvima se to ne radi..(hehe)..samo u diktaturama..(hehe).. Very Happy

marina g
Moderator
Moderator

KomentarUpisano: Thu Oct 02, 2008 10:50 am    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Setih se jedne zanjimlive licnosti koja se bavi vanzemaljcima koji zive medju nama - David Icke (Ajk) - ima na Utubu njegove predavanja - tip lud ko struja, ali posto je bik u znaku na 8* - normalno se bavi uticajem vanzemaljaca na bankarski sistem s posebnim osvrtom na sistemu kreditovanja - radi 8*. On kaze da rasa reptoida koji se ponasaju kao kameleoni, zive medju ljudi vec poprilicno dugo vremena i ponekad mozemo da vidimo ljudi sa reptoidnim glavima - sad - da li je to posledica crezmernog koriscenja opijata ili droga ili zastvarno tako - u pitanju Neptun - Bog bi ga znao Very Happy
nikola
Moderator
Moderator

KomentarUpisano: Wed Oct 08, 2008 10:32 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Ma da taj ICKE ne dolazi u onaj kafic... jel on napisao neku interesantnu knjigu bese..?Very Happy
marina g
Moderator
Moderator

KomentarUpisano: Mon Oct 20, 2008 2:02 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Nesto je pisao pocetkom 90 tih ali na srpski nije prevedeno - ima zanjimljive lekcije koje su stavljeni na You Tube - ukucaj David Icke - videces.
nikola
Moderator
Moderator

KomentarUpisano: Mon Oct 20, 2008 7:21 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Mislim da sam citao fotokopiju jednje njegove knjige na engleskom...jel bese u nekoj knjizi pise da Engleska kraljevska orodica potige od vanzemaljaca gmizavaca, ili tako nesto...? Shocked
marina g
Moderator
Moderator

KomentarUpisano: Tue Oct 21, 2008 1:23 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Hi hi hi hi - nije tesko pogoditi - pogledaj samo slike princa Carlsa Very Happy
nikola
Moderator
Moderator

KomentarUpisano: Tue Oct 21, 2008 1:29 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Ako gledamo fizicki izgled skoro svih clanova kraljevske porodice, SVI su sumnjivi...jos ce poceti da dolaze u onaj kafic...maskiracu se u goluba-pismonosu visokoletaca...poznato je da se vanzemaljci boje golubova... Very Happy
Pokaži ranije komentare:   
Otvori novu diskusiju   Odgovori na temu    Radio Svastara & Astrosvastara Forum Indeks :: INTERESANTNI LJUDI I DOGADJAJI Vremenska zona: CET (Evropa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete ostavljati nove komentare u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
Ne možete prepraviti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite komentare u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma