Problemi sa zdravljem?

Otvori novu diskusiju   Odgovori na temu    Radio Svastara & Astrosvastara Forum Indeks :: ASTROMEDICINA
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
cat
Kadet Clan
Kadet Clan

Član od: 07 Dec 2005
Komentari: 13

KomentarUpisano: Mon Dec 26, 2005 9:11 am    Naslov komentara: Problemi sa zdravljem? Citiraj ovaj komentar

?ao, poslala sam na va? e-mail svoju natalnu kartu po proceduri koju ste napisali.
Ako nije problem mene bi interesovalo da li postoji mogu?nost da mi se isti zdravstveni problemi jave u istom periodu kao i pro?le godine ili mo?e biti gre?ka. Ustvari, pro?le godine od kraja februara pa do juna imala sam ba? problema ( bila sam kod ljekara, u hitnoj, imala sam anemiju), astrolog kod koga sam bila mi je sve ovo predvidio u 2006. i to ba? od kraja februara pa do juna, a meni se sve ve? desilo 2005. od februara do juna. Mo?ete li da mi razjasnite ovu situaciju, jer mi je astrolog rekao i neke ve?e probleme sa zdravljem.
Unaprijed hvala Laughing
Na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
AstroSvastara
Administrator
Administrator

Član od: 24 Jul 2005
Komentari: 885
Mjesto: Beograd

KomentarUpisano: Tue Dec 27, 2005 1:44 am    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Draga Cat,
iskopiraj svoj link natalne karte da imamo sve na jednom mestu:)

duhesa
Moderator
Moderator

Član od: 19 Oct 2005
Komentari: 191

KomentarUpisano: Tue Dec 27, 2005 1:57 am    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Cat,najlakse ti je da otvoris svoj profil i onaj link koji si dobila na mail iskopiras u profil i to u rubriku "moj potpis"....tako ces uvek imati svoju kartu uz sebe (kao Charlie Brown cebence)
cat
Kadet Clan
Kadet Clan

KomentarUpisano: Tue Dec 27, 2005 8:47 am    Naslov komentara: Re: Problemi sa zdravljem? Citiraj ovaj komentar

cat (citat):
?ao, poslala sam na va? e-mail svoju natalnu kartu po proceduri koju ste napisali.
Ako nije problem mene bi interesovalo da li postoji mogu?nost da mi se isti zdravstveni problemi jave u istom periodu kao i pro?le godine ili mo?e biti gre?ka. Ustvari, pro?le godine od kraja februara pa do juna imala sam ba? problema ( bila sam kod ljekara, u hitnoj, imala sam anemiju), astrolog kod koga sam bila mi je sve ovo predvidio u 2006. i to ba? od kraja februara pa do juna, a meni se sve ve? desilo 2005. od februara do juna. Mo?ete li da mi razjasnite ovu situaciju, jer mi je astrolog rekao i neke ve?e probleme sa zdravljem.
Unaprijed hvala Laughing

Da probamo
http://astrosvastara.radiosvastara.com/natalnekarte/cat.gif
AstroSvastara
Administrator
Administrator

Član od: 24 Jul 2005
Komentari: 885
Mjesto: Beograd

KomentarUpisano: Wed Dec 28, 2005 12:08 am    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Od 2. februara do 5. juna Jupiter je bio u retrogradnom hodu. Taj hod je isao od 18. stepena do 8. stepena Vage.
Tvoje VI polje pocinje otprilike na 15. stepenu (nije uradjena rektifikacija zato kazem "otprilike") pa samim tim, Jupiter je dolaskom do 18. stepena aktivirao tvoje polje zdravlja, koje je natalno problematicno. Dok je ulazio nisi osetila zestoke probleme, ali kada je krenuo RETROGRADNO stvari su pocele da se komplikuju. U svom retrogradnom hodu on je isao prema konjukciji Venere i Plutona koji su u opoziciji sa nat. Jupiterom i Mesecom. Znaci, osim sto je aktivirao VI polje on je aktivirao i ovu, za tebe, nezgodnu opoziciju.
Kada je napravio zaokret i krenuo direktno - kriza je pocela da jenjava...

To je otprilike objasnjenje zasto je to bilo 2005. godine. Za 2006. ne znam zasto ti je astrolog tako rekao - mozda je video nesto sto ja sad ne vidim. Ipak ja ovde gledam povrsno i na brzinu...

Sto se tice zdravlja dalje - morala bi dobro da obratis paznju na krv, jetru, zuc, zucnu kesu. Ti jesi "svilenog" zdravlja, ali ove ostale planete u tvom VI polju nisu toliko "teske" koliko ova opozicija o kojoj sam pisala. Sledecih godinu dana, dok Jupiter bude tranzitirao Skorpijom, osetices jos neke tegobe ali po meni - nista ozbiljno.
Ozbiljnija kriza nailazi kada Saturn bude "potkacio" ovu opoziciju na isti nacin kao i Jupiter, s tim sto ce Saturn biti mnogo neprijatniji i posledice mogu biti trajne (u vidu hronicnih komplikacija)... A to je 2011. godine.
Dakle, spremi se! Zdrav zivot, vodi racuna sta unosis u organizam, kontrolisi krvnu sliku, jetru...
Eto toliko od mene:)
Ah da... pade mi na pamet - mozda je taj astrolog permutovao godinu, ili si ti pogresno cula...

cat
Kadet Clan
Kadet Clan

KomentarUpisano: Wed Dec 28, 2005 8:11 am    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Hvala na odgovoru, i meni se ?ini da je permutovana godina, a za ovu krizu mi je i on rekao, takodje vezano za krv i krvne sudove, isto mi je rekao da su mogu?e posledice, ali da ?u krizu prebroditi. Very Happy
cat
Kadet Clan
Kadet Clan

KomentarUpisano: Thu Jan 26, 2006 9:11 am    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Imam jo? jedno pitanje za tebe, mislim ako nije problem. Da li se u mojoj natalnoj karti i kako ( koje planete, tranziti, kadrati ili ve? kako se to astrolo?ki gleda) vidi da mi je majka 2001. godine umrla (imala je problema ba? sa jetrom-metastaza). Da li je u mojoj natalnoj karti bila predodredjena njena bolest i smrt, ako nije problem da mi napi?e? koji su to pokazatelji bili.
Unaprijed hvala.
drimerka
Junior Clan
Junior Clan

Član od: 12 Mar 2006
Komentari: 35

KomentarUpisano: Thu Mar 16, 2006 12:49 am    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Skleroza multipleks - kako se to vidi u nekom chartu?
Na vrh
Nadas
Junior Clan
Junior Clan

Član od: 23 Feb 2006
Komentari: 23

KomentarUpisano: Mon Jun 05, 2006 1:47 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Sto se tice bolesti, ne mogu u mom horoskopu ni da nadjem sta me je sve snaslo, ali mi je trenutni prioritet grudi!!!
Konstatovali su mi displasticni plak! Da li mi stoji veci problem sa grudima u natalnoj karti???
Nisam htela ni na kontrolu da odem, jer mi je vec dosadilo, zato sto se samo problemi sa razlicitim organima nadovezuju jedna na drugu... ginekoloski ( sve sem steriliteta), bubrezi, srce, zeludac, zuc, pankreas, migrene, krajnici, sinusi... i sad grudi. Ne zelim vise da hodam po zatvorenim institucijama, ali znam stoji mi...!

http://www.astrosvastara.com/natalnekarte/02/nada.gif
Na vrh
Lunca
Junior Clan
Junior Clan

Član od: 01 Feb 2006
Komentari: 26

KomentarUpisano: Mon Jun 26, 2006 12:07 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

[quote="Nadas"]Sto se tice bolesti, ne mogu u mom horoskopu ni da nadjem sta me je sve snaslo, ali mi je trenutni prioritet grudi!!!

Grudi i meki delovi verovarno treba gledati raka. Ti imaš jupitra na kraju raka, možda tranzit saturna preko jupitra moglo je nakazati nešto u vezi ovoga jer je to u 8 kuči, kuča operacija, vladar je mesec, a mesec u 6 kuči, kuči zdravja. Još neko vreme još tu se zadržava saturn ali istočasno sad i mars.

Zanima pa me, što se dešavalo kod tranzita plutona preko ASC na 5 stopnji strelca, to je bilo prije 4-5 godina?
Na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site
Nadas
Junior Clan
Junior Clan

Član od: 23 Feb 2006
Komentari: 23

KomentarUpisano: Thu Jun 29, 2006 10:22 am    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

2000 u novembru operacija cisti na jajnicima ( oba )! Sve ostalo je sitno, ali konstantno ima bar nesto...
Na vrh
LadyInRed
Senior Clan
Senior Clan

Član od: 19 May 2006
Komentari: 117

KomentarUpisano: Tue Jul 25, 2006 9:33 am    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Gledam lunarnu kartu i za ovaj mesec je stvarno losa situacija i zato nikako ni da mi bude bolje.
Ali sada gledam za naredni mesec i na vrhu 6 kuce(zdravlje) imam Sunce koje je u Lavu i koje pravi sextil sa mojim vladarem asc(Merkurom) i natalnim Suncem.
Jel bi to trebalo da znaci da ce se zdravlje popraviti???da ce biti bolje od narednog meseca ili sta???
Ne vidim ni jedan drugi bitan aspekt.
Lunarni asc mi je u ribama a neptun u 12 kuci u vodoliji.Mislim da se neptun dobro oseca u 12 pa da nece praviti probleme.
Jedino sto ne znam kako da protumacim je egzaktna inkonjukcija lunarnog Jupitera sa natalnim Merkurom???
Na vrh
Truman
Clan
Clan

Član od: 12 Aug 2006
Komentari: 94

KomentarUpisano: Wed Jan 31, 2007 4:25 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Posto mi ova tema deluje da je za to je l' bi mogao neko da mi kaze na sta treba da se pripazim, sta mi je slaba tacka isl. Za sada je ok...
nova cura
Veteran Clan
Veteran Clan

Član od: 09 Dec 2005
Komentari: 249

KomentarUpisano: Wed Jan 31, 2007 7:24 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

posto ti 6 p. pocinje u ribama ,onako brzinski rekla bih ti da pripazis se svih onih bolesti kojima je sklona riba..procitaj koje su to,tj kojim dijelom tijela vlada riba,to je to..
mela79
Veteran Clan
Veteran Clan

Član od: 26 Jul 2006
Komentari: 184

KomentarUpisano: Mon Jan 07, 2008 12:39 am    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Pozdrav svima i zelim vam Srecniju Novu Godinu, bar sto se zdravlja tice...

I ja sam dosad gledala 8p.kao operacije i 6 kao kucu zdravlja, ali sta pokrece Pluton kada ulazi u 12p??? I jos u znak Jarca??? I jos kvadrira natalnog Plutona koji je u 8p.?? Koliko lose moze biti?
Pokaži ranije komentare:   
Otvori novu diskusiju   Odgovori na temu    Radio Svastara & Astrosvastara Forum Indeks :: ASTROMEDICINA Vremenska zona: CET (Evropa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete ostavljati nove komentare u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
Ne možete prepraviti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite komentare u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma